Kerttu

Päivänpaisteen I Love You

Tricolour narttu
Syntynyt: 14.12.2006
Silmät: CEA-vapaa, PRA-vapaa
Lonkat: A/A
Polvet: 0/0

  • Leikkaava purenta
  • Kaikki hampaat
  • Koko: 32cm

Omistajat: Auli Näsi ja Anna Yliaska

Näyttelyt:
1 x SERT, 1 x PN3

Kerttu KoiraNetissä

Kerttu, Keba, Kebbis, Kepardi… Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Aluksi nimi ”Kerttu” oli vaan työnimenä, mutta mitenkäs kävikään.

Kerttu on vieraiden ja varsinkin lasten ehdoton suosikki. ”Siviilissä” se on melkein huomaamaton ja eleetön, mutta Kertun toinen puoli paljastuu, kun se pääsee jahtaamaan lempi-leikkikaveriaan, Nadiaa. Pieni musta hissukka-koira muuttuu hetkessä jopa holtittomaksi ja räjähtävän nopeaksi paimenkoiraksi. Se ottaa mainioita spurtteja pitkin pihaa jahdaten muita shelttejä, kunnes huomaa lipsahduksensa ja palaa uskottavampaan, hillittyyn olotilaansa 😉

Pienestä koostaan huolimatta Kerttu on se, joka shelttiporukassa on ehdoton kuningatar. Jos joku koirista erehtyykin lähestymään Kertun ruokakuppia, saa tunkeilija ärhäkät lähtöpassit.

Kerttu rakastaa hellyydenosoituksia. Se on ainoa koiristamme, joka todella viihtyy sylissä. Kerttu todellakin tietää, miten saada huomiota. Kukaan ei voi vastustaa sitä, kun se tassuttelee viereen, tuijottaa pitkään ja vaativasti ja tarvittaessa myös tehostaa toimintaansa etutassulla kuoputtamalla.

Kertulla on ikää jo sen verran, että se viettää jo ansaittuja eläkepäiviä.

Kerttu on Männynkävyn Love- ja Ray-pentueen emä.